Varmt välkommen till Insuroguide!  |  läs mer...

Om Insuroguide

Mer än bara pris!

Insuroguide är den enda tjänsten som jämför innehållet i försäkringar och visar vad som är bäst för just dig och ditt objekt.

Eftersom villkor är svåröverskådliga har vi utvecklat Insuroguide Det är en smart tjänst som analyserar försäkringars innehåll för att på ett enkelt sätt visa vad det betyder för dig.

Det har aldrig varit enklare att köpa en försäkring. Och förstå vad du just har köpt..

När du köper en försäkring genom Insuroguide ser du precis vad du får. Tydliga ikoner visar vad som ingår, och vad som inte ingår i varje del av försäkringen. Om du vill veta mer om vad ett specifikt skydd innebär finns det enkelt förklarat med text eller video. Insuroguide visar i realtid vilka försäkringar som bäst matchar de val du gör. Du får en tydlig uppställning över försäkringarnas innehåll och väljer själv vilken försäkring du vill köpa. Snabbt, enkelt, digitalt och rätt! Du förstår vad du köper, du vet vad du betalar och du vet vad du får.

Vårt mål är att alla skall förstå vad de köper!

Det kan dessutom vara tryggt att veta att du inte kan köpa samma försäkring billigare någon annan stans, inte ens hos försäkringsbolagen.

 

Ditt behov styr, vi gör jobbet

Alla har olika önskemål och behov av försäkring. Vissa bor på landsbygden, andra i stan. Vissa kör lite, andra många mil per år. Vissa tittar mer på pris, andra vill ha ett så fullt skydd som möjligt.

Därför jämför vi försäkringarnas innehåll för att hitta bästa matchningen för just ditt objekt och dina behov. Du väljer själv vad som är viktigt för dig. Om du tittar på pris eller innehåll spelar ingen roll, vi visar alltid de försäkringar med bästa möjliga skydd efter dina önskemål.

Vilken försäkring du väljer är alltid ditt val, det viktiga är tryggheten att veta att du alltid får bästa möjliga skydd för ditt behov och ditt objekt. Utan att betala för mycket.

Försäkringar på dina villkor!

 

Alla försäkringar på en plats, i mobilen

När du köpt en försäkring läggs den automatiskt till i din försäkringsportfölj. Här kan du samla alla dina försäkringar på en plats. Även de du inte köpt genom insuroguide.se

I mobilappen eller via datorn har du alltid tillgång till alla dina försäkringar oavsett var i världen du befinner dig. Viktiga telefonnummer, villkor och övrig information är bara ett klick bort. Det kommer du att uppskatta mycket om olyckan skulle vara framme

Det går snabbt och enkelt att köpa en försäkring med Insuroguide:

  1. Välj typ av försäkring, exempelvis en bilförsäkring.

  2. Fyll i fordonsuppgifter och välj vad du vill skall ingå i försäkringen.

  3. Sökresultatet till höger visar de försäkringar som uppfyller dina val. Här kan du jämföra försäkringar och direkt köpa den som passar dig bäst.

Efter att du köpt en försäkring får du ett bekräftelsemail från oss, och efter ytterligare någon dag får du ditt försäkringsbrev på posten från försäkringsbolaget.

 

Snabbt och enkelt, du vet vad du betalar och du vet vad du får

Att köpa en försäkring med Insuroguide tar bara någon minut. Du väljer enkelt det försäkringsskydd som motsvarar dina behov. Du slipper krångliga menysystem. Insuroguide har ett överskådligt grafiskt gränssnitt. Du ser vad du väljer. Varje försäkringsmoment är enkelt och kortfattat förklarat i informationsrutan. Du ser tydligt vilka försäkringsbolag som kan leverera en försäkring enligt dina önskemål.

Du kan jämföra innehållet i försäkringar och direkt köpa den som passar dig bäst. Du har hela tiden full överblick över vad du har valt skall ingå i din försäkring, och du kan känna dig helt trygg över att försäkringen är anpassad efter dina behov. Din nya försäkring läggs automatiskt in i listan med dina andra försäkringar. Snabbt, enkelt och med full överblick!

Det kan dessutom vara tryggt att veta att du inte kan köpa samma försäkring billigare någon annan stans, inte ens hos försäkringsbolagen.

×
×